Blog

Locuri superbe, de ținut minte. Top 20 pensiuni uimitoare din România, unde să mergi în 2021

Ne-am îndrăgostit de acest apartament ireal de frumos. Dacă ajungeți în Oradea, puneți ,,Vili Apartments” pe lista de cazare, pentru că e o experiență de neuitat. Nu degeaba orașului i se mai spune și mica Vienă a Europei. Are locuri cochete, cool și… romantice.

realizat de Calatori in bacheti, citeste intregul articol AICI

Ziua în care am ajuns în cel mai deosebit apartament!

Sincer, m-am simţit ca în străinătate şi îmi doresc să devină asta realitate cât mai mult la noi în ţară. Văzusem fotografii cu locaţia, dar când aprinzi luminile intri în altă lume 💕 un colţ de rai chiar în centrul oraşului Oradea, cu gazde care ştiu ce înseamnă impecabilul şi promptitudinea. În câteva minute am avut soluţii la toate problemele organizatorice, cu amabilitate şi flexibilitate. Recomand pe deplin, mai ales că am avut unde să îmi beau cafeaua pe balconul cu privelişte în prim-plan a Teatrului de Stat 😇

Cosmina Oara, citeste mai mult AICI

Revelion în România: 25 destinații pentru trecerea dintre ani

Vili Apartments oferă cazare în regim hotelier în inima orașului Oradea, cu o panoramă exclusivă spre centrul istoric. Este ideală pentru 2 persoane, iar cele 2 camere sunt decorate în stil modern și oferă confort și relaxare.

realizat de Travelminit.ro, citeste intregul articol AICI

Recomandari programe in Oradea, judetul Bihor  


Parteneri