Vili Apartments Romantic

A Kolozsváry-ház első és második emeleti apartmanjai közül a második emeleten található a Romantic lakosztály, amely 60 négyzetméteren nappalival egybeépített hálóval, különálló konyhával és fürdőszobával várja kedves vendégeit. Itt 2 főt tudunk kényelmesen elszállásolni.

Belépés – Az utcáról a lépcsőházba történő belépés egy számkód beütésével történik, melyet a foglalás visszaigazolásakor a Vili Apartments e-mailben, smsben vagy Facebookon megküld Önnek. A kód beütésével juthat be a lépcsőházba, innen a vörös pont követésével nyilak mutatják az irányt a lakosztály felé, mely a társasház második emeletén található, a lépcsőfeljárótól jobbra.

A szállásra szintén egy számkód bebillentyűzésével tud bejutni, melyet a foglalás visszaigazolása után a Vili Apartments elküld az Ön számára. Távozásakor a kódot törlik a rendszerből, így az ajtó csak az Ön itt tartózkodása alatt fog a számkódra reagálni.


A Vili Apartments Romantic lakosztály – A belépés után az ajtó automatikusan bezáródik. Kilépéskor az ajtó melletti világító panel EXIT érzékelőjével nyílik.

Az előszobából jobbra a nappali, előre a konyha balra pedig a fürdőszoba található.

A konyha mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, kerámia főzőlappal, szagelszívóval felszerelt, ahol egy finom reggelit vagy vacsorát, de egy könnyű ebédet is el lehet készíteni. Evőeszközök, poharak, tányérok és egyéb konyhai kellékek rendelkezésre állnak.

A fürdőszoba fenti zuhanyrózsával és beépített hajszárítóval ellátott. Ugyanitt szappan, sampon, piperecikkek és törölközők találhatóak. Zuhanyzáskor hangulatvilágításra is van lehetőség a zuhanyba szerelt ledsor segítségével. Szellőztető berendezése ventilátorral működtethető egy, a fürdőszoba bejáratánál lévő kapcsolóval.

A nappalival egybeépített hálószoba, az apartman központi helyisége. Kérjük, hogy a tisztaság megőrzése érdekében ide lehetőleg a bekészített házipapucsokkal lépjen csak be.

A nappaliban kétszemélyes fürdőkád található, nagy tükörrel, törölközőkkel és különböző fürdősókkal, melyekkel kellemesebbé teheti kényeztetését. A helység hangulatvilágítását tetszőlegesen állíthatja a csillárt működtető szabályozható kapcsolóval, ledsorral és szpotokkal. Igénybevehetőek ugyanakkor a szekrényben található fürdőköntösök, melyeket azért készítettünk el Önöknek, hogy fürdés után kényelmesen relaxálhassanak a lakosztályban, elfogyasztva a reggelit vagy kávézgatva a teraszon.

A berendezés többi bútor eleme, egy kényelmes fotel, állólámpa, a függönyök, a csillár, az állólámpák, valamint a 108 cm átmérőjű TV szintén egy elegáns, ugyanakkor egy romantikus modern stílust, hangulatot sugallnak.


A lakosztály leglátványosabb része a 3 méteres magasságból aláhulló baldachin övezte kényelmes és tágas franciaágy (200 cm/220 cm), klasszikus stílusú éjjeli lámpákkal. A baldachint és a hálószobát megvilágító ledsort 6-6 különböző színben, távkapcsolókkal tudja irányítani.

Az apartman teljes területén padlófűtés van, 2 légkondicionáló berendezés áll kedves vendégeink rendelkezésére, melyek a szobák hűtésére és fűtésére egyaránt alkalmasak, a benti hőmérséklettől függően. Az apartman teljes területén ingyenesen használható az internet, melynek belépési kódját és jelszavát a konyhában lévő asztali mappában találja. Az apartman teljes területén tilos a dohányzás, a szabály betartását füstérzékelők figyelik. Kérjük, hogy ilyen igényeiket az apartmanba való érkezésük előtt vagy után elégítsék ki, amennyiben ez nem így lenne, a továbbiakban nem áll módunkban fogadni Önöket. A lakás bejárata kamerával figyelt terület, belső tere mozgásérzékelőkkel és riasztórendszerrel ellátott, melyet a tulajdonos telefonján kezel és ellenőriz.


Az apartman 12 négyzetméteres teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a megújuló Bémer térre. A hely alkalmas egy finom reggeli, kávé elfogyasztására, de akár elmélkedésre is.

Kellemes itt tartózkodást kíván a tulajdonos, Villányi Zoltán!

Legyen a Vendégünk, nagy szeretettel várjuk!

Tel: 0745/334533, E-mail: viliapartments@yahoo.com


Fotó galéria ITT ->