Vili Apartments Elegant

Nagyvárad közelmúltban helyreállított százéves történelmi épületében kiadók rövid távra, órára, napra, napokra vagy hetekre korszerűen felújított, összkomfortos lakosztályok átutazóknak, turistáknak, vendégeknek. Mindenkinek, aki exkluzív szállást szeretne a belvárosban, egyedülálló kilátással. A Vili Apartments csapata két éve dolgozik azon, hogy széles körű igényeket kielégítő feltételeket teremtsen, ezért az egyenként hatvan négyzetméteres lakosztályokban ingyenes wifivel, légkondicionálóval, rendelésre készült bútorokkal, felszerelt konyhával és egyedi tervezésű belső térrel várja kedves vendégeit, egyedi stílust, látványt és felejthetetlen élményt nyújtva.

Mindkét lakosztály egyedi tervezés alapján készült, az Elegant, a társasház első emeletén Nagyvárad száz évvel ezelőtti és mai modern hangulatát ötvözi, a Romantic pedig ahogy a neve is mondja egy, pároknak, fiatal házasoknak, szerelmeseknek az oázisa a második emeleten. A három emeletes, Kolozsváry-ház a nagyváradi városközpontban a Bémer téren (Piata Ferdinand) található, a Fő (Republicii) utca színház felőli végén a sarkon és megújult krémsárgás, élénk színével hamar felhívja magára a figyelmet. Bejárata nem a Fő utcáról, hanem a Iosif Vulcan utca 2 szám alatt található. Belépés után tájékoztató táblák segítségével könnyen megtalálja a lakosztályokat.

A Kolozsváry-ház első és második emeleti apartmanjai közül az első emeleti az Elegant lakosztály, amely 60 négyzetméteren nappalival egybeépített konyhával, hálóval és fürdőszobával várja kedves vendégeit. Itt 2-3 főt tudunk kényelmesen elszállásolni. 

Belépés – Az utcáról a lépcsőházba történő belépés egy kód beütésével történik, melyet a foglalás visszaigazolásakor a Vili Apartments e-mailben vagy Facebookon megküld Önnek. A kód beütésével juthat be a lépcsőházba, innen a szürke pont követésével nyilak mutatják az irányt a lakosztály felé, mely a társasház első emeletén található.


A szállásra szintén egy számkód bebillentyűzésével tud bejutni, melyet a foglalás visszaigazolása után a Vili Apartments elküld az Ön számára. Távozásakor a kódot törlik a rendszerből, így az ajtó csak az Ön itt tartózkodása alatt fog a számkódra reagálni.

A lakosztály – A belépés után kérjük zárja be az ajtót maga mögött, ellenkező esetben a rendszer hangjelzéssel fogja figyelmeztetni, hogy ezt tegye meg. Lábbelijét a tükrös szekrény melletti cipőtartóba tudja elhelyezni. Kilépéskor az ajtóra szerelt tekerőgombot jobb irányba fordítva tudja nyitni az ajtót, mely automatikusan bezáródik, ha becsukta az ajtót.


A nappali a konyhával egybeépített, itt lehetőség van reggelizni, társalogni, tévézni, a kétszemélyes kihúzható kanapéágyon (160cm/200cm) két gyermek vagy egy felnőtt is kényelmesen elfér.

A helyiségben 108 cm-es LG SMART TV áll rendelkezésére, a beépített tükrös szekrénybe van lehetősége pakolni, ide bőröndje, egyéb kisebb csomag is elfér.


A konyha mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, teafőzővel, kenyérpirítóval, kerámia főzőlappal, sütővel, szagelszívóval, mosógéppel felszerelt, ahol egy finom reggelit vagy vacsorát, de egy könnyű ebédet is el lehet készíteni.

Evőeszközök, poharak, tányérok és egyéb konyhai kellékek rendelkezésre állnak. 


A fürdőszoba fenti zuhanyrózsával és beépített hajszárítóval ellátott.

Ugyanitt szappan, sampon, piperecikkek és törölközők találhatóak.

Szellőztetőberendezése ventilátorral működtethető egy, a fürdőszoba bejáratánál lévő kapcsolóval. 


A hálószoba, az apartman központi helyisége. Az eleganciát jeleníti meg a pávapárt ábrázoló tapéta, a London Art egyik legbecsesebb terméke, melynek kiválasztására különös gondot fordítottak a belsőtervezők.

A berendezés többi bútor eleme, a kényelmes fotelek, a kisasztal, az íróasztal, földig érő függönyök, a csillár, az állólámpák, és a több mint 3 méter magas belső tér szintén egy elegáns, egyrészt klasszikus másrészt modern hangulatot sugallnak.

A rendkívül kényelmes és tágas franciaágy (200cm/220cm) nyugodt pihenést nyújt Önöknek. Az ágy felé irányított LG SMART TV 128 cm átmérőjű, közel 120 rádió és tv csatornából választhat magyar, román és angol nyelven.


Az apartmanban városi fűtés van, 2 légkondicionáló berendezés áll kedves vendégeink rendelkezésére, melyek a szobák hűtésére és fűtésére egyaránt alkalmasak, a benti hőmérséklettől függően. Az apartman teljes területén ingyenesen használható az internet, melynek belépési kódját és jelszavát a hálóban lévő íróasztali mappában találja. Az apartman teljes területén tilos a dohányzás, a szabály betartását füstérzékelők figyelik. Kérjük, hogy ilyen igényeiket az apartmanba való érkezésük előtt vagy után elégítsék ki, amennyiben ez nem így lenne, a továbbiakban nem áll módunkban fogadni Önöket. A lakás bejárata kamerával figyelt terület, belső tere mozgásérzékelőkkel és riasztórendszerrel ellátott, melyet a tulajdonos telefonján kezel és ellenőriz. 


Az apartman 12 négyzetméteres teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a megújuló Bémer térre. A hely alkalmas egy finom reggeli, kávé elfogyasztására, de akár elmélkedésre is.

Kellemes itt tartózkodást kíván a tulajdonos, Villányi Zoltán!

Legyen a Vendégünk, nagy szeretettel várjuk!

Tel: 0745/334533, E-mail: viliapartments@yahoo.com


További fotókat ITT talál ->